MINORII SI ACORDUL PARENTAL.

Minorilor care acceseaza acest site si care utilizeaza internetul, in general, le recomandam - cu insistenta! - din motive care tin de asigurarea securitatii persoanei sa solicite consimtamantul prealabil al parintilor/reprezentantului legal/tutorelui inainte de a trimite orice informatii despre ei/familia lor, prin intermediul internetului. De asemenea ii incurajam pe parinti sa isi educe copiii cu privire la practicile de utilizare ale internetului in conditii de deplina siguranta.

ACORDUL PARENTAL.

Prin utilizarea acestui site de catre un minor avand varsta sub 14 ani, dumneavoastra, in calitate de reprezentant legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare şi consimtiti la respectarea termenilor şi conditiilor, in numele minorului, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastra, in calitate de minor avand varsta cuprinsa intre 14 şi 18 ani, va exprimati acordul şi consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, iar dumneavoastra, in calitate de ocrotitor legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare şi consimtiti ca el sa se oblige la respectarea Termenilor şi Conditiilor, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor.


PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI IN TOTALITATE TOTI TERMENII SI CONDITIILE PRECIZATE IN INTREG SITEUL. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE IMPLICIT CA ESTI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE PRECIZATE.

MINORII CARE CITESC POVESTEA DIN ACEST SITE TREBUIE SA AIBA ACORDUL SI SA FIE SUB SUPRAVEGHEREA UNUI ADULT. INREGISTRAREA PE SITE SE VA FACE NUMAI CU ACORDUL PARINTILOR/REPREZENTANTULUI LEGAL/TUTORELUI. ODATA CE INREGISTRAREA PE SITE ESTE FACUTA, ADMINISTRATORUL CONSIDERA CA ACORDUL PARINTILOR/REPREZENTANTULUI LEGAL/TUTORELUI ESTE IMPLICIT REALIZAT.


ALTE SFATURI UTILE PENTRU PARINTI/REPREZENTANTI LEGALI/TUTORI.

Invata-ti copilul regulile de baza pentru navigarea pe internet si pentru pastrarea identitatii!

Instaleaza un filtru de internet sau un program pentru siguranta familiei!

Parintele trebuie sa verifice inainte orice site pe care il va accesa copilul sau!

Invata-ti copilul cum sa reactioneze daca intalneste continut nepotrivit sau injurii pe internet!

Stabileste clar intervalele de timp pe care copilul le petrece pe internet!

Stabileste un set de reguli stricte de navigare pe internet si vegheaza la respectarea acestora!

Comunica liber cu copilul tau pentru sporirea increderii acestuia in sfaturile tale!

Citeste si foloseste Regulile de siguranta pe internet - Internet Privacy Policies!

Invata-ti copilul sa nu dea niciodata date personale sau poze pe internet fara acordul dumneavoastra!

Invata-ti copilul sa nu stabileasca, fara acceptul dumneavoastra intalniri cu persoane pe care le cunosc doar de pe internet.

Atrageti atentia copilului dumneavoastra sa nu spuna nimanui nicio parola, in afara parintilor!


Acasa