Precizari foarte importante

1. RECOMANDARI PENTRU A VEDEA MAI BINE ACEST SITE PE INTERNET...

Este recomandat ca www.aclepyo-story.ro SA FIE VIZUALIZAT IN CELE MAI NOI BROWSERE SI - EXTREM DE IMPORTANT! - cu JavaScript ACTIVAT in browser!. Daca sistemul de operare si dotarea calculatorului iti permite, poti da click pe fiecare iconita, pentru a te duce in pagina de descarcare (download) a celor MAI NOI versiuni a programelor de navigare pe internet - dintre care recomandam: Chrome 20+, Safari 5+, Mozilla Firefox 17+, Opera 12+ si IE 9+:

Browserul Chrome   Browserul Safari   Browserul Mozilla Firefox   Browserul Opera   Browser Internet Explorer 9

2. ACLEPYO STORY - JOCUL - TINUTUL APEI

JOCUL ACLEPYO STORY - precizam din start! - este un BONUS ABSOLUT GRATUIT pentru toti cei care sunt CURIOSI(!) si intra in TINUTUL APEI!!!
Functionalitatea (scopul) acestui joc este bazata pe principiul TOWER DEFENSE (APARARE CU TURNURI)!

ATENTIE:
- Daca ACLEPYO STORY - JOCUL (APA si FOC) nu va functioneaza pe browserul Chrome (din motive straine de vointa noastra!), va rugam treceti pe browserul Mozilla Firefox 17+, IE 9+, Opera 12+ sau Safari 5+. Va multumim.
- Daca porniti JOCUL ACLEPYO STORY in cele mai noi browsere (cel putin in cele recomandate la punctul 1, de sus!), veti fi intrebat de browserele moderne, la inceput, daca permiteti stocarea unor mici fisiere pentru a juca JOCUL ACLEPYO STORY si OFF LINE. Daca acceptati - adica apasati pe butonul "Allow" - va trebui sa apasati (inca odata) pe butonul REFRESH (sau pe tasta F5) din browser pentru a incepe JOCUL!

- INSTRUCTIUNI DE JOC

a. Tot jocul se realizeaza DOAR cu ajutorul MOUSEULUI si este DOAR in varianta DESKTOP!
b. AclePYo Story - JOCUL - APA incepe cu o ferestra de "Bine ati venit" care va introduce, pe scurt, in atmosfera jocului si va face mici precizari privind functionalitatea acestuia. Daca dati click pe fereastra de "Bine ati venit" veti porni jocul. Inca de la inceputul acestuia veti descoperi DOUA BUTOANE (sus-dreapta):
1. START - CLICK pe el si valurile de inamicii - POLUONIENII! - incep sa... curga!
2. IA UN TURN - CLICK pe el si puteti construi un TURN DE APARARE impotriva dusmanilor. ATENTIE: la inceputul jocului NU AVETI BANI DECAT pentru construirea a TREI turnuri, DECI, aveti grija UNDE le POZITIONATI!
c. De asemenea, la baza jocului, se afla TREI CONTOARE:
1. VIETI - Arata cate vieti aveti la inceputul jocului si, daca inamicii (POLUONIENII) au ajuns la sfarsitul drumului, va arata cate vieti v-au ramas. ATENTIE: daca ati ajuns la contorul VIETI:0, veti fi trimisi la ecranul de inceput si v-a trebui sa porniti jocul din nou!
2. BANI - Arata in orice moment de cati bani dispuneti. ATENTIE: la inceputul jocului nu aveti DECAT 60 de banutii!
3. INAMICI - Arata numarul dusmanilor pentru fiecare val. Este mereu ZECE (adica zece inamici per val)!
d. Cum este si normal, turnurile nu pot fi asezate decat pe zona verde a jocului (precizam, totusi, ca turnurile pot fi asezate si pe marginea zonei verzi, dar nu este recomandat, pentru ca oricum turnurile au raza mare de actiune!). De asemenea, turnurule nu pot fi asezate unele peste altele!
e. DACA DORITI SA REPORNITI JOCUL IN MIJLOCUL LUPTEI, puteti oricand sa apasati butonul REFRESH (F5) al browserului!
f. ATENTIE: ACEST JOC ESTE REALIZAT IN HTML5 si, in consecinta, este nevoie sa va updatati broserul (vezi ajutor la punctul 1, de sus), altfel s-ar putea ca ACLEPYO STORY - JOCUL - APA SA NU FUNCTIONEZE in browsere mai vechi!
g. SCOPUL ACESTUI JOC ESTE SA-TI POZITIONEZI TURNURILE CAT MAI BINE astfel incat SA DISTRUGI CAT MAI MULTI INAMICI si SA RAMAI CU CAT MAI MULTE VIETI! DACA reusesti SA-TI ASEZI STRATEGIC BINE turnurile inca de la inceput, mai tarziu NU VA FI O PROBLEMA sa distrugi INAMICII! Daca te-ai plictisit poti APASA ORICAND pe butonul REFRESH (F5) al browserului, ca sa incepi jocul de la inceput, incercand o alta pozitionare a turnurilor, DECI O ALTA PROVOCARE...!
PENTRU A VA INTOARCE INAPOI, LA SITEUL www.aclepyo-story.ro, APASATI DE DOUA ORI butonul BACK DIN BROWSER!
h. Precizam ca jocul este SIMPLU si NU ESTE PERFECT(!), deci va cerem un pic de ingaduinta si rabdare... Cu timpul, poate, acest JOC se va dezvolta...

3. ACLEPYO STORY - JOCUL - TINUTUL FOCULUI

JOCUL ACLEPYO STORY - FOC - precizam inca odata! - este un BONUS ABSOLUT GRATUIT pentru toti cei care sunt CURIOSI si intra in TINUTUL FOCULUI!!! De asemenea, ACLEPYO STORY - JOCUL - FOC este doar pentru varianta Desktop!
Functionalitatea acestui joc este bazata pe principiul SHOOTER (TRAGE IN TOTI INAMICI CARE ITI APAR IN CALE)!
ACLEPYO STORY - JOCUL - FOC incepe cu o ferestra de "Bine ati venit" care va introduce, pe scurt, in atmosfera jocului si va face mici precizari privind functionalitatea acestuia. Daca dati click pe fereastra de "Bine ati venit" veti porni jocul.

- INSTRUCTIUNI DE JOC

a. Jocul se realizeaza cu ajutorul TASTELOR W(deplasare in SUS!) si S (deplasare in JOS!) si cu ajutorul MOUSEULUI (click STANGA - cu care se poate TRAGE ajutati si de o tinta mobila - in INAMICI!).
b. La inceputul jocului veti descoperi (in stanga ferestrei jocului, la jumatate!) un NORISOR fermecat, dotat cu rachete, care va va ajuta sa scapati de dusmani:
c. In timpul jocului puteti distruge inamicii, dar si rachetele acestora. Pentru fiecare racheta distrusa - a dusmanului! - primiti 10 puncte, iar pentru fiecare DIOXOLET (inamic!) distrus primiti 20 de puncte pentru SCORUL dumneavoastra.
d. Singurul mod de a va apara de atacurile inamicilor este sa le distrugeti rachetele, dupa care sa trageti in ei!
e. In momentul in care oricare dintre DIOXOLETI v-a terminat cu o racheta, jocul se termina si apare cuvantul: "SFARSIT"! PENTRU A REPORNI JOCUL TREBUIE SA DATI CLICK STANGA PE CUVANTUL "SFARSIT"!
f. ATENTIE: ACEST JOC ESTE REALIZAT IN HTML5 si, in consecinta, este nevoie sa va updatati broserul (vezi ajutor la punctul 1, de sus), altfel s-ar putea ca ACLEPYO STORY - JOCUL - FOC SA NU FUNCTIONEZE!
g. SCOPUL ACESTUI JOC ESTE SA DISTRUGI CAT MAI MULTI DUSMANI SI RACHETELE ACESTORA PENTRU A FACE UN SCOR CAT MAI MARE!
PENTRU A VA INTOARCE INAPOI, LA SITEUL www.aclepyo-story.ro, APASATI DE DOUA ORI BUTONUL BACK DIN BROWSER!
h. Precizam - inca odata! - ca si acest joc este SIMPLU si NU ESTE PERFECT(!), deci va cerem un pic de ingaduinta si rabdare... Cu timpul, poate, acest JOC se va dezvolta.

4. ...SI, MAI ESTE BINE DE STIUT CA...

Acest site poate fi vizualizat, in conditii cat de cat optime (precizam ca formularea "cat de cat" este prezenta pentru ca vizitarea unui site depinde de foarte multi factori din care enumeram: dispozitivul de vizualizare, rezolutia dispozitivului de vizualizare, setarile implicite din browsere, platforma program etc.) in browserele moderne, in varianta pentru Destop si Tableta.

5. DIN NOU, PRECIZAM!

Pe www.aclepyo-story.ro se spune O POVESTE, care NU ARE NICIO LEGATURA CU REALITATEA si ORICE ASEMANARE CU REALITATEA ESTE ABSOLUT INTAMPLATOARE SI NU ARE ABSOLUT NICIO RELEVANTA!

6. DE RETINUT!

www.aclepyo-story.ro poate contine cuvinte, fraze pe care le-ati putea dezaproba! Daca aplicati orice cititi de pe www.aclepyo-story.ro O FACETI PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRA RISC! www.aclepyo-story.ro nu are opinii in niciun fel, NU DA SFATURI NIMANUI si autorul, administratorul, sau eventualii sponsorii www.aclepyo-story.ro și restul persoanelor legate de acest site nu sunt in vreun fel responsabile pentru utilizarea informatiilor continute sau legate de aceaste pagini web. Daca aveti nevoie de consiliere specifica (de exemplu medicala, legala, financiara sau de gestionare a riscului), va sfatuim sa cautati un profesionist care este bine informat in acea zona!

7. ATENTIE!

Nici o cerere de daune consecventiale nu poate fi avansata contra www.aclepyo-story.ro, de vreme ce acest site este dezvoltat in mod liber!
Pana la (linkul) Tinutul Apei din siteul www.aclepyo-story.ro, aceasta poveste va este oferita in mod GRATUIT!

8. PRECIZARE EXPLICATIVA

In cadrul siteului vor aparea cuvinte pe un fundal galben, iar cand se va trece cu mouseul peste ele, langa mouse, va aparea semnul intrebarii. In acest caz va rugam stationatii un pic mai mult cu mouseul deasupra cuvantului, pentru a primii explicatii suplimentare.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestor randuri.


Acasa