UTILIZARE SITE - Termeni si Conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.aclepyo-story.ro. Utilizarea site-ului www.aclepyo-story.ro (denumit in continuare “site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea site-ului.
Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este CITIREA UNEI POVESTI care NU ARE NICIO LEGATURA CU REALITATEA. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Administratorul acestui site nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestuia sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Prin termenul “vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care VA ACCESA site-ul. Prin termenul “utilizator” al site-ului se intelege orice “vizitator” care ACCESEAZA si/sau SE INREGISTREAZA ca si “utilizator” prin realizarea unor operatii specifice de inregistrare pe site. Prin “Administrator” se intelege Administratorul si Proprietarul: care este Biris George, cu domiciliu in Romania, e-mail: g_biris@yahoo.com; ge.biris@gmail.com, telefon: 031.427.73.60 - adica persoana care a creat tot ce este in site si, in consecinta, care detine copyright-ul acestui site.

2. DREPTURI DE AUTOR SI PROPRIETATE INTELECTUALA:

Administratorul ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Administrator. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a Administratorului.
Administratorul nu garanteaza ca legaturile furnizate prin intermediul site-ului catre alte pagini sau resurse World Wide Web sunt valide si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Administratorul nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Administrator prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea pentru astfel de actiuni.
Administratorul isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Administratorul sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE

NU sunt permise:
- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
- incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din retea sau accesarea oricaror servere sau servicii din retea care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea Administratorului;
- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Administratorului prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”; - folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese. Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
Administratorul nu este raspunzator fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Administratorul poate schimba in orice moment continutul si conditiile defolosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;
Administratorul se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
Administratorul nu ofera nicio garantie ca:
- informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
- orice eroare de program va fi corectata.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII:

Administratorul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Administratorul a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site;
- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de email prezenta pe prima pagina (home-page) a siteului.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Administratorul isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Administratorul nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale site-ului.
Categoriile de date prelucrate de Administrator sunt numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, cetatenia, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, imagine si voce. Castigatorilor concursurilor organizate de site li se va solicita o copie a CI/BI in vederea verificarii corectitudinii datelor furnizate la inscriere, astfel incat premiile sa fie acordate castigatorilor de drept; totodata datele continute in CI/BI sunt necesare in scopul retinerii si virarii la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor castigate. Datele prelucrate vor fi stocate in baze de date computerizate.
Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-ului, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Administrator, partenerii sai contractuali, alte companii din acelasi grup sau alti furnizori de servicii si bunuri si mass-media.
Dupa completarea unei forme de inregistrare pe site, utilizatorul are la dispozitie o parola sau un cont pentru utilizarea serviciilor.
Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.
Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Administratorul nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite un email de pe prima pagina (home-page) a siteului. Datele dumneavoastre nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Administratorul nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
Administratorul nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.
Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, Administratorul isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Administratorului, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Administrator, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.
La inregistrare, utilizatorii vor folosi numele, prenumele si/sau adresa de email ca identificator (username/email) si parola (password).
Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.
Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Administratorului si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

8. REGULAMENT DE DESFASURARE A CONCURSURILOR

a. ORGANIZATORUL
ORGANIZATORUL concursurilor este ADMINISTRATORUL siteului www.aclepyo-story.ro.
ORGANIZATORUL va derula concursurile pe baza prezentului Regulament, intocmit in conformitate cu legislatia in vigoare si care este obligatoriu pentru toti participantii.
b. DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE
Concursurile se organizeaza si se desfasoara din cand in cand pe siteul www.aclepyo-story.ro, si se adreseaza doar cetatenilor romani, cu domiciliul in Romania.
c. PARTICIPANTII SI MOD DE DESFASURARE
Participantii se pot inscrie in concurs prin diferite metode: fie prin completarea datelor solicitate intr-un formular din cadrul siteului www.aclepyo-story.ro, fie prin trimiterea unui email - in care se precizeaza, fara greseli: nume, prenume, adresa, adresa de email si localitatea de resedinta - catre adresa de email precizata la fiecare concurs in parte.
Orice participant la concurs trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani!
In cadrul oricarui concurs, fiecare participant poate participa doar o singura data!
Desemnarea castigatorilor se va face fie prin tragere la sorti respectand cu strictete prevederile fiecarui concurs in parte.
Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail sau, dupa caz, telefonic.
d. PREMIILE CONCURSULUI
Premiile acordate in cadrul concursului sunt oferite de ORGANIZATOR sau de catre partenerii ORGANIZATORULUI. Premiile castigate nu pot fi schimbate pentru contravaloarea lor in bani!
e. RIDICAREA/PREDAREA PREMIILOR CASTIGATE
Castigatorii concursului care vor intruni toate conditiile de participare impuse de ORGANIZATOR si prevazute in prezentul Regulament isi vor putea primi premiile prin posta, acestea fiind trimise pe adresa specificata de concurent. Daca adresa trimisa de un concurent (care devine castigator la un concurs oarecare) este gresita, ORGANIZATORUL concursurilor nu raspunde de neprimirea premiului de catre castigator, sau de orice complicatii care pot aparea din aceasta cauza.
In cazul neridicarii premiului de la posta in termen de 7 zile de la publicarea pe site a numelui castigatorului, respectivul castigator va pierde dreptul asupra premului castigat, acesta urmand sa fie reportat pentru concursuri similare ulterioare.
f. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Prin participarea la orice concurs care se deruleaza pe siteul www.aclepyo-story.ro, participanţii - în mod automat! - isi exprima consimtamantul expres si neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, adresă de e-mail, telefon, imagine etc.) de catre ORGANIZATOR, exclusiv in scopul derularii de activitati comerciale si/sau de promovare, desfasurate de catre acesta, precum si in vederea validarii si acordarii premiilor catre castigatorii concursului.
Datele personale ale participantilor la concurs sunt confidentiale si nu vor fi utilizate decat pentru activitatile comerciale si/sau de promovare efectuate de ORGANIZATOR sau pentru derularea normala a concursului organizat.
ORGANIZATORUL va dezvalui o parte din datele personale colectate, respectiv nume, prenume, adresa de email, imagine, exclusiv societatilor afiliate si partenerilor contractuali, in scopul utilizarii acestor date exclusiv in activitatile comerciale si/sau de promovare desfasurate de ORGANIZATOR (televiziune, radio, presă, alte materiale tipărite). ORGANIZATORUL se obligă ca o astfel de dezvaluire de date personale sa se limiteze numai la castigatorii premiilor Concursului.
Prin participarea la concurs, castigatorii consimt si isi dau acordul de a participa la activitati publicitare relevante derulate de catre ORGANIZATOR. Totodată castigatorii agreeaza ca numele, prenumele si imaginea lor să fie utilizate gratuit de catre ORGANIZATOR, de societatile afiliate si de partenerii contractuali, strict in scopurile mai sus amintite.
Castigatorii au dreptul de a refuza prin solicitare scrisa electronica (email) adresata ORGANIZATORULUI utilizarea acestor date in activitatile comerciale si/sau de promovare desfasurate de catre ORGANIZATOR, însă acesta nu poate refuza acordarea premiului intr-o astfel de situatie.
Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, lege care ofera persoanelor vizate dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Participantii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, persoanele vizate se pot adresa ORGANIZATORULUI printr-o cerere scrisa electronica (email), datata si semnata, expediata pe adresa de contact a siteului, iar acesta se obliga: sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispoziţiilor Legii nr. 677/2001; sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.
Participarea la concurs presupune acceptarea implicită a prevederilor prezentului Regulament de Desfasurare a Concursurilor.
g. RASPUNDEREA ORGANIZATORILOR
ORGANIZATORUL nu-si asuma nici o raspundere asupra caracteristicilor, calitatilor si a oricaror alte detalii ale premiilor oferite in cadrul concursului, orice reclamatie cu privire la acestea cazand in responsabilitatea si raspunderea directa a partenerilor furnizori ai acestor premii. Prezentul regulament poate fi completat si modificat unilateral, in mod justificat, de catre organizator si facut public prin aceleasi mijloace ca si concursul propriu zis.
h. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre ORGANIZATOR si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecătoresti romane competente.
i. ALTE INFORMATII
Informatii suplimentare pot fi solicitate la adresa:

de luni pana vineri, intre orele 18.00 si 21.00.

9. PRECIZARI FINALE

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.
PRECIZAM CA ACEST SITE SPUNE O POVESTE CARE NU ARE NICIO LEGATURA CU REALITATEA SI ORICE ASEMANARE CU PERSOANE SAU LUCRURI DIN REALITATE ESTE ABSOLUT INTAMPLATOARE.
MINORII CARE CITESC POVESTEA DIN ACEST SITE TREBUIE SA AIBA ACORDUL SI SA FIE SUB SUPRAVEGHEREA UNUI ADULT. INREGISTRAREA/VIZITAREA ACESTUI SITE SE VA FACE NUMAI CU ACORDUL PARINTILOR/REPREZENTANTULUI LEGAL/TUTORELUI. ODATA CE VIZITAREA/INREGISTRAREA PE SITE ESTE FACUTA, ADMINISTRATORUL CONSIDERA CA ACORDUL PARINTILOR/REPREZENTANTULUI LEGAL/TUTORELUI ESTE IMPLICIT REALIZAT.


Acasa